Regusto logo

Naujienlaiškis

Huehuetenango, Gvatemala

Kava auginama ir apdirbama pagal techninių ekspertų paruoštą gamybos protokolą bendradarbiaujant kartu su atrinktais vietiniais augintojais. Aukštesnė derliaus kokybė pasiekta sukuriant 150 fermentacijos vietų (pirma kavos apdirbimo stadija) ir organizuojant apmokymus gamintojams. Įrengtos keturios skonio testavimo laboratorijos ir apmokyta vienuolika ragautojų, įgalinant gamintojus įvertinti jų kavos kokybę ir geriau suprasti kaip atitikti rinkos paklausą išsaugant sąžiningą produkto kainą.

 

Augintojas:

Kooperatyvas Esquipulas

Kilmė:

Guatemala, Huehuetenango regionas, La Libertad apskritis

Rūšis:

Arabika

Kavamedžių veislė:

Typica, Bourbon, Caturra

Altitudė:

1.500 – 1.900 m.

Valymo būdas:

Pilnai šlapias

Džiovinimas:

Saulėje

Derlius:

Gruodžio – Vasario mėn.